Skip to main content

Ny skäggtrimmer från BaByliss For Men i premiumklassen

För att möta de högst tänkbara kraven på noggrannhet, kvalitet och tidseffektivitet har BaByliss For Men tagit fram sin mest avancerade skäggtrimmer hittills – BaByliss For Men Le Designer. Den nya skäggtrimmern har ett rotationssystem med fem miljoner skärkontakter per minut vilket är upp till fem gånger fler än hos en vanlig skäggtrimmer. Det innebär att tiden för rakningen mer än halveras utan att göra avkall på slutresultatet. Den starka digitala motorn gör samtidigt att Le Designer vibrerar tre gånger mindre än traditionella trimmers vilket både ökar komforten och precisionen.

En av de största utmaningarna vid trimning av skägg är att uppnå en jämn klippning utifrån skäggets olika växtriktningar. Le Designer är därför utrustad med tre roterande skärhuvuden som ger en precision på 0,2 millimeter. De speciellt framtagna rakbladen i titan skapar fina konturer och en snygg finish. Inställningsmöjligheterna, med hjälp av de motoriserade distanskammarna i hygieniskt stål, sträcker sig från 0,4 mm till 12 mm i 50 olika steg vilket ger möjlighet att skapa ett flertal olika skäggstilar. En tydlig LED-Display visar både minnesfunktion och längdinställningar.

För maximal enkelhet samlar Le Designer upp större delen av skägget i en behållare istället för att det hamnar på golvet eller i handfatet. Trimmern är även helt vattentät vilket ger enkel rengöring samt att den till och med kan användas i duschen. Efter full laddning kan Le Designer användas trådlöst i upp till 40 minuter. Det finns även en snabbladdningsfunktion där 5 minuters laddning ger användning i upp till 3 minuter.

 

Titta närmare på Le Designer

Relaterade nyheter

Var kreativ med BaByliss nya serie Creative

BaByliss 9000 Cordless Straightener