Skip to main content

Digital Sensor

BaByliss lanserar Digital Sensor

I november lanserar BaByliss fyra nya digitala och högteknologiska stylingverktyg, som automatiskt anpassar inställningarna efter önskat resultat och hårtyp – för en effektiv och  skonsam behandling av ditt hår.

 

Digital Sensor Hair Dryer

Digital Sensor Hair Dryer, den första hårfönen med en digital EC-motor utrustad med en sensor. Den upptäcker vilket munstycke som används och justerar luftflödet automatiskt för att generera optimal effekt och säkerställa att håret skyddas så mycket som möjligt. Fönen har tre utbytbara munstycken som används i enlighet med önskat resultat. Livslängden på den digitala EC-motorn är 10 gånger längre än på en traditionell hårfön och med en lufthastighet på 130 km/h, är torktiden reducerad med upp till 32%. Hårfönen har två olika inställningar för att torka håret: Intense – för en snabb och effektiv torkning och Mild – där du skapar och formar frisyren. Genom att avsluta föningen med kalluft får du ett mer beständigt resultat och din frisyr/styling varar hela dagen. På grund av sin låga vikt, perfekt balanserad och ett skönt grepp är det enkelt och bekvämt att torka och styla håret. Den konstanta temperaturen på 70°C garanterar att hårfibrer inte skadas. Det joniska luftflödet minskar statisk elektricitet och ger ett glänsande och hälsosamt hår.

 

Digital Sensor Straightener
En revolutionerande plattång som passar både kort och långt hår och som själv känner av hårets tjocklek. Den justerar temperaturen för att uppnå bästa resultat, samtidigt som den skyddar ditt hår mot överhettning. Vid användning av plattången justeras temperaturen löpande. För tunt hår är max temperatur 200°C och för ett tjockare hår är den maximala temperaturen 220°C. Plattången är uppvärmd och klart att användas på endast 15 sekunder. Det är också möjligt att ställa in temperaturen manuellt, till en av skjutreglagets 12 temperaturinställningar mellan 180 -235°C. En LCD-skärm visar tydligt den valda temperaturen. Digital Sensor Straightener har långa och smala keramiska plattor med dimensioner på 28 x 110 mm, vilket gör den idealisk för både slätt och lockigt hår.

 

Digital Sensor Rotating Air Brush
En effektiv varmluftsborste med fyra utbytbara borsthuvuden, vilka ger antingen volym, form eller slätt resultat i både kort och långt hår. Den digitala sensorn i borsten justerar automatiskt temperaturen och lufthastigheten för att skydda håret utan att påverka prestanda. Borstemperaturen är mycket stabil och förhindrar överhettning. Digital Sensor Brush är den första på marknaden med en professionell centrifugalfläkt som ökar prestandan med 20% och minskar bullernivån med 75% jämfört med traditionella varmluftsborstar. På grund av ny design på motor och fläkt har handtaget gjorts mycket smalare, vilket bidrar till en smidigare användning. Verktyget har två temperaturinställningar, samt kalluftsfunktion och jonteknik.

Tillbehör:

  • Till mellanlångt och långt hår: En 50 mm roterande borste av vildsvin-och nylonborst med runda epoxy toppar.
  • Till kort och mellanlångt hår: En 40 mm roterande borste av vildsvin-och nylonborst med runda epoxy toppar.
  • Till att platta hårlängderna och bygga upp volym vid hårrötterna: En 2-i-1 borste med keramiska borst, som kan slutas för att platta håret eller öppnas för att skapa volym vid hårets rötter.
  • För ett platt och glansigt hår används 3D-styling kontroll borsten med keramiska piggar och silikon borst, som försiktigt plattar ut hårlängderna.

 

Digital Sensor Curl Secret
Det innovativa Curl Secret Curling-verktyget och dess patenterade ”Auto Curl Technology” introducerar en ny uppdaterad version med två utbytbara huvuden som gör det möjligt att utforma olika storlekar av lockar och vågor. Digital Sensor Curl Secret har en digital sensorfunktion som automatiskt justerar temperatur och tid efter den valda funktionen. Huvudena har keramisk beläggning och värmer håren både inuti och utanpå, vilket ger jämn och effektiv värmefördelning av lockarna som har extremt lång hållbarhet. Korrigeringsinställningen gör det enkelt för användaren att forma lockarna i önskad riktning. Jonisk teknik minskar statisk elektricitet och ger ett vackert och glansfullt resultat.

 

Relaterade nyheter

Var kreativ med BaByliss nya serie Creative

BaByliss Sensitive för känsligt hår