Skip to main content

DET NYA GENIALA HÅRVERKTYGET SOM KOMMER ATT FÖRÄNDRA DITT HÅR

#PoweredByBaByliss #StyledByYou

Vi vet hur svårt det kan vara att styla sitt hår när man har lite tid, energi eller tålamod, så vi bestämde oss för att göra något åt det. Vi tog fram en ny serie för att ta itu med envisa hårtillstånd.

Vi introducerar BaByliss Hydro-Fusion Hair Dryer, Air Styler, Straightener & Hydro-Fusion 4-in-1 Hairdryer Brush som med hjälp av jonfunktion vårdar och återfuktar håret.

För hårstrån som är fina eller envisa, eller för hår som lätt blir frissigt som är svårt att kontrollera, är styling en lång och frustrerande kamp om du inte har en expert nära till hands. Våra nya geniala hårverktyg med avancerad och förstklassig teknologi kommer snabbt att ta ditt hår till nya höjder och göra det enkelt för dig att uppnå den look du är ute efter.

De nya Hydro-Fusion-verktygen tillsammans med vår redan befintliga expertis inom stylinginnovation ger dig möjlighet till salongsresultat i hemmet. BaByliss Hydro-Fusion hårfön ger skinande, återfuktande och friss-fritt hår som är mjukt och hanterbart. Hydro-Fusion Air Styler arbetar med att återfukta håret samtidigt som du stylar det.

VETENSKAPEN

BaByliss Hydro-Fusion kollektion har avancerad plasmateknologi som använder ett fuktbalanserande jonsystem som kombinerar både positiva och negativa joner som arbetar tillsammans för att återfukta håret och eliminera friss.

Med Hydro-Fusion Hair Dryer och dess diffuser är det enkelt att definiera lockar utan att håret upplevs frissigt. Det tunna munstycket effektiviserar fönens luftflöde, vilket ger precision och minskar torktiden. Med två hastighets- och tre temperaturinställningar kan fönen anpassas efter din hårtyp, vilket maximerar resultatet.

BaByliss Hydro-Fusion Air Styler är en roterande varmluftsborste som ger en snygg föningsfinish

BaByliss Hydro-Fusion 4-in-1 Hairdryer Brush torkar och stylar i ett. Den har fyra utbytbara tillbehör för att torka, släta ut, platta samt ge volym och form.

BaByliss Hydro-Fusion Straightener är en effektiv plattång som ger ett jämnt och slätt resultat. Håret blir silkeslent och konditionerat med lyxig glans.

 

 

Relaterade nyheter

BABYLISS 9000 CORDLESS COLLECTION

TA DIN GROOMING-RUTIN TILL NÄSTA NIVÅ MED BABYLISS SENASTE LANSERING AV GROOMINGVERKTYG – SUPER-X METAL