Skip to main content

BABYLISS 9000 CORDLESS COLLECTION

DE MEST AVANCERADE STYLINGVERKTYGEN FÖR HEMMABRUK SOM ÄR ENKLA ATT ANVÄNDA OCH SOM GER ETT PROFFESSIONELLT RESULTAT.

OCH JUST DET, DE ÄR TRÅDLÖSA…

 

BaByliss tar hårstyling till en ny nivå med sin senaste lansering av sammanlagt fem verktyg som kombinerar banbrytande och innovativ teknologi för ett fantastiskt resultat, utan sladd.

BaByliss 9000 Cordless Collection har en genomtänkt design som möjliggör styling var som helst. Oavsett vilken look du är ute efter, en avslappnad vågig look eller en mer tillrättalagd lock så är BaByliss Cordless Collection något för dig.

 

  • Ingen väntetid. Verktygen har en patenterad mikrovärmande matrix-teknologi med specialtillverkade plattor som är formade efter tången. De värms snabbt upp och håller jämn värme för att skapa en våg eller lock som håller.

 

  • Skonsam värme. Till och med på lägsta värmeinställning håller BaByliss 9000 Cordless Collection professionell standard som levererar ett hållbart resultat.

 

  • Presterar som ett proffs. BaByliss 9000 drivs av lithiumjon vilket möjliggör styling var som helst. Verktygen är lika kraftfulla som de traditionella med sladd men erbjuder upp till 40 minuters oavbruten, trådlös styling på högsta värmeinställningen.

 

  • Ingen sladd ivägen. Utan sladd förenklas styling processen avsevärt. Utan en sladd som är i vägen kan du styla håret var som helst och hur du vill.

 

BaByliss 9000 Cordless Straightener

Ultrasnabb uppvärmning, omedelbar värmeåtervinning och skonsamma keramiska plattor gör det möjligt att både att platta och locka håret med enastående resultat.

 

Använd BaByliss 9000 Cordless Waving Wand till följande:

– Lösa och slarviga lockar
– Beach Waves
– Glansiga vågor
– För att rama in ansiktet
– Vågor med struktur
– Vågor för långvarigt resultat

 

Använd BaByliss 9000 Cordless Curling Tong till följande:

– Böljande lockar
– Lösa lockar
– Urborstade lockar
– Lockar med textur
– För ökad volym
– För lockar som håller länge

 

BaByliss 9000 Cordless Hot Brush

Den första högpresterande sladdlösa värmeborsten, med en diameter på 30 mm. Borstens unika form glider lätt längs håret utan att fastna och ger perfekt kontroll och ett snabbt och lättuppnåeligt resultat när du lyfter håret vid rötterna. Den supersläta keramiska ytan skapar en naturlig volym och fyllighet som håller länge. Ge håret form, volym och fyllighet i salongsklass.

 

BaByliss 9000 Cordless Waver

Denna banbrytande, sladdlösa vågtång drivs av litiumjonbatteri och ger en omedelbar uppvärmning och direkt värmefördelning med exakt elektronisk kontroll. Den har en superslät keramisk beläggning som skapar mjuka, böljande vågor.

 

 

Relaterade nyheter

Favoriter i media

TA DIN GROOMING-RUTIN TILL NÄSTA NIVÅ MED BABYLISS SENASTE LANSERING AV GROOMINGVERKTYG – SUPER-X METAL