Skip to main content

BABYLISS CORDLESS RANGE

DE MEST AVANCERADE STYLINGVERKTYGEN FÖR HEMMABRUK SOM ÄR ENKLA ATT ANVÄNDA OCH SOM GER ETT PROFFESSIONELLT RESULTAT.

OCH JUST DET, DE ÄR TRÅDLÖSA…

BaByliss tar hårstyling till en ny nivå med sin senaste lansering av två nya verktyg som kombinerar banbrytande och innovativ teknologi för ett fantastiskt resultat, utan sladd.

De nya tillskotten i BaByliss 9000 serie har en genomtänkt design som möjliggör styling var som helst. Oavsett vilken look du är ute efter, en avslappnad vågig look eller en mer tillrättalagd lock så är BaByliss senaste verktyg något för dig.

 

  • Ingen väntetid. Båda verktygen har en patenterad mikrovärmande matrix-teknologi med specialtillverkade plattor som är formade efter tången. De värms snabbt upp och håller jämn värme för att skapa en våg eller lock som håller.

 

  • Skonsam värme. Till och med på lägsta värmeinställning håller BaByliss 9000 professionell standard som levererar ett hållbart resultat.

 

  • Presterar som ett proffs. BaByliss 9000 drivs av lithiumjon vilket möjliggör styling var som helst. Verktygen är lika kraftfulla som de traditionella tängerna med sladd men erbjuder upp till 40 minuters oavbruten, trådlös styling på högsta värmeinställningen.

 

  • Ingen sladd ivägen. Utan sladd förenklas styling processen avsevärt. Utan en sladd som är i vägen kan du styla håret var som helst och hur du vill.

 

Använd BaByliss 9000 Cordless Waving Wand till följande:

– Lösa och slarviga lockar
– Beach Waves
– Glansiga vågor
– För att rama in ansiktet
– Vågor med struktur
– Vågor för långvarigt resultat

 

Använd BaByliss 9000 Cordless Curling Tong till följande:

– Böljande lockar
– Lösa lockar
– Urborstade lockar
– Lockar med textur
– För ökad volym
– För lockar som håller länge

 

Relaterade nyheter

DET NYA GENIALA HÅRVERKTYGET SOM KOMMER ATT FÖRÄNDRA DITT HÅR

BaByliss 9000 Cordless Straightener